Bookmark and Share    
Helleriet

Profil

Min kreative baggrund

Min kreative baggrund er forholdsvis kort, idet jeg først gennem de sidste par år er begyndt at interessere mig for at fotografere og male.
 
Jeg har deltaget på flere kurser om fototeknik, motiv og billed-behandling, primært med det formål at bruge det som et værktøj og inspiration til udfoldelser på lærredet. Jeg bruger derfor også kameraet til at finde motiver, nogle som en form for skitser til senere malerier.
 
Lige fra begyndelsen af min malekarriere, har jeg fundet en frigørelse i maleriet - fra de første spæde streger til større og friere bevægelser. Jeg fandt ud af, at det handlede mere om at nyde processen end at være anspændt omkring resultatet. Når jeg malede, befandt jeg mig i en anden verden og glemte tid og sted.
 
Jeg har deltaget på flere kurser, bl.a. flere på billedskoler, online hos Christina Christiansen fra Kreativ Akrylmaling, PopArt hos August Art og senest et længere forløb hos Birthe Greve. Lige nu deltager jeg på et kursus hos Flora Bowley over 5 uger. Jeg bruger en stor del af min fritid på at male - også sammen med andre ligesindede i en kunstklub.
 
Jeg har været beskæftiget i mange år i IT-branchen som bl.a. personalechef og projektleder. For 11 år siden besluttede at skifte til noget helt andet og uddannede mig som sygeplejerske. Idag arbejder jeg som kræftsygeplejerske på Århus Sygehus - et dejligt arbejde, som er meget meningsfuldt og udfordrende.
 
Jeg er derfor priviligeret både i mit arbejdsliv og min fritid ved at beskæftige mig med noget, jeg elsker.
HELLERIET v/Helle Schjødt | Hornslet  | Tlf.: 2033 7760